BMW зняла гарячу рекламу концепту безпілотного електрокара майбутнього / Twitter, BMW i

Компанія BMW випустила рекламу концепту електромобіля Vision iNext, в якому натякає на те, що завдяки автономності і надійності нового авто люди зможуть займатися сексом прямо під час поїздки, не відволікаючись на водіння.

Як повідомляє Science Alert, автовиробник опублікував в Twitter, а потім майже одразу видалив провокаційне рекламне відео під назвою "Нові моменти задоволення". Ролик присвячений майбутньому, в якому хлопець і дівчина знайомляться, а потім усамітнюються в безпілотному автомобілі. Водночас, прямої демонстрації сексуальної сцени в рекламі немає. Причини видалення ролика не повідомляються.

Згідно концепту, у кросовера буде два режими управління: Boost та Easy. У першому контролювати машину буде людина, а другий буде автономним, що не потребує активного контролю водія. Автономність, за задумом творців, буде настільки високою, що кермо буде втягуватися в рульову колонку, а дисплеї з водійською інформацією – відключатися.

Відео дня

Виробництво BMW Vision iNext хочуть почати у 2021 році.

Раніше в Японії запустили безпілотний рейсовий автобус. Поки що маршрут автобуса досить скромний — його довжина всього 900 метрів, а максимальна швидкість обмежена на позначці 20 кілометрів на годину.