Наприкінці листопада група 1+1 media презентувала проект-експеримент «Mind Contest: Люди проти машин». Прийом анкет на участь у ньому розпочався 19 листопада і станом на сьогодні, 13 грудня, організатори конкурсу отримали більше 100 заявок учасників, які виявили бажання долучитися  до Л-команд – контентмейкерів і наважились позмагатися з нейромережею.

«Враховуючи нестандартний підхід і цільову аудиторію учасників проекту, ми з командою журі приємно вражені сміливістю українців. Час взяти участь ще є, тож впевнений, що кінець року познайомить нас із ще більшою кількістю якісних заявок від учасників.  Нам з колегами точно буде нелегко під час відбору і формування команд, адже на кону – боротьба за першість у креативній індустрії», – наголосив Максим Кривицький, голова журі проекту «Mind Contest: Люди проти машин» та генеральний продюсер каналу 1+1.

Заповнити заявку на участь в проекті можна до 29 грудня 2019 року тут. Анкета учасника має містити коректно заповнену контактну інформацію, відеовізитку до 120 секунд, логлайн обсягом до 700 знаків з відступами та посилання на 3 відеороботи, які допоможуть журі дізнатись більше про підхід учасника до створення контенту.

На основі поданих заявок журі відберуть до 12 учасників, які будуть розподілені на декілька команд, що перейдуть у другий етап проекту .

У другому етапі команди людей та нейромережа будуть працювати над реалізацією власної ідеї. Задача кожної команди людей ‒ створити тізер до власно вигаданого серіаліті, який далі буде змагатися з тізерами ідей, згенерованими нейромережею. Для рівних шансів на виграш ‒ кількість ідей від нейромережі буде дорівнювати кількості ідей від команд людей. Для забезпечення конфіденційності та нерозголошення авторства з учасниками буде підписано угоду, яка гарантуватиме збереження таємниці змісту ідеї та її реалізації до фінального етапу.

Третій і фінальний етап проекту відбудеться навесні у Києві, де для журі та глядачів батлу будуть презентовані тізери, створені Л-командами та нейромережею, але без зазначення авторства. Журі разом із присутніми гостями фінального заходу шляхом голосування оберуть фаворита і лише після цього дізнаються, хто його творець – людина чи машина. 

Команда переможців проекту отримає фінансову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень. У випадку перемоги нейронної мережі кошти підуть на благодійність.

Прерол проекту

Сайт: https://mindcontest.1plus1.ua

Facebook: https://www.facebook.com/peopleagainstmachines/

Instagram: https://www.instagram.com/people_against_machines/

Маска «Mind Contest: Люди проти машин» в Instagram за посиланням