Скріншот з відео

Компанія Apple представила iPhone 13 Pro. Новинка отримала просунуту камеру, а також адаптивний дисплей з діагоналлю в 6,1 дюйма і частотою оновлення до 120 Гц.

Корпус смартфона виконаний в рамці з хірургічної сталі, він буде доступний в чотирьох кольорах - сірому, золотистому, білому і світло-блакитному. Фронтальна "брівка" значно зменшилася. В наявності ударостійке скло і водонепроникність за стандартом IP68.

Смартфон побудований на чіпсеті A15 Bionic з п'ятиядерним GPU, в Apple це рішення називають одним з найпотужніших за всю історію. Чіп включає в себе два високопродуктивних і 4 енергоефективних ядра, а також більш швидкий Neural Engine для технологій ШІ.

Відео дня

Представлений новий дисплей Super Retina XDR. За частоту оновлення зображення на дисплеї відповідає адаптивна технологія ProMotion. В Apple заявляють, що вона забезпечує високу частоту, коли це необхідно, і економить заряд батареї. Крім того, iOS оптимізували під роботу на дисплеї з підвищеною частотою оновлення.

Читайте такожApple Watch Series 7 - представлене нове покоління "яблучних" смарт-годинників

За фотоможливості відповідають три модулі - основний, зі збільшеною світлосилою, телефотомодуль з триразовим наближенням і надширококутний модуль.

Вартість новинки в США складе тисячу доларів.

Нагадаємо, в ході сьогоднішньої презентації Apple представила iPhone 13, новий iPad mini і Apple Watch Series 7.