"Хідір" був «коронований» в Греції в 2014 році / поліція Києва

З України видворено «злодія в законі» Хдр Рашидова на прізвисько «Хідір» та заборонено йому в’їзд в країну на 5 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Працівники Головного управління столичної поліції отримали інформацію про перебування у Києві Хдр Рашидова ‑ «злодія у законі», відомого у кримінальному світі під прізвиськом «Хідір», а відтак затримали його», - йдеться в повідомленні.

В даний час «Хідір» вилетів в Стамбул / поліція Києва

азначається, що згідно із оперативною інформацією працівників карного розшуку, 28-річний уродженець південної країни був «коронований» у Греції у 2014 році, там же перебував під слідством за квартирні крадіжки. На своїй батьківщині чоловік відбував покарання за створення злочинної організації. Кордон України він перетнув після офіційної зміни прізвища та документів.

Читайте такожПідозрюваний у "кришуванні" вокзальних злодіїв поліцейський поскаржився прокурору на життя

За даними оперативників, «Хідір» мав намір впливати на кримінальні процеси в Україні, контролювати крадіїв із квартир та приватних будинків. Окрім того, він прибув в Україну для посилення впливу так званого кутаїського клану «злодіїв у законі».

Правоохоронці подали документи щодо скасування посвідки на тимчасове проживання в Україні громадянина південної країни та його примусового видворення за межі кордону нашої держави. На цей час «Хідір» вилетів у Стамбул із забороною в’їзду в Україну на п’ять років.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі під Києвом розстріляли Range Rover кримінального авторитета, водій загинув.