real-vin.com

На останній у цьому році сесії міської ради, вже традиційно, Вінницький міський голова Сергій Моргунов відзвітував перед депутатами та громадою міста про підсумки року, що минає. А також озвучив пріоритетні завдання міської влади на 2019-й у рамках реалізації Стратегії «Вінниця:2020».

На початку свого виступу міський голова нагадав, що, за результатами ІV-го всеукраїнського муніципального опитування, Вінниця вчетверте очолила рейтинг обласних центрів України по задоволеності мешканців якістю сфер і послуг та по взаємодії з місцевою владою. Опитування проводилось Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення міжнародного республіканського інституту (IRI) та профінансовано Урядом Канади.

Підбиваючи підсумки 2018 року, міський голова зазначив: «Цей рік був досить складним, але ті амбітні плани, які ми поставили в кінці 2017 року, в переважній більшості нам вдалося реалізувати. Я думаю, що саме така динаміка розвитку інфраструктури і різних сфер життєдіяльності Вінниці, дає нам надію на подальший розвиток Вінниці у рамках реалізації Стратегії «Вінниця:2020». Якщо говорити про загальні здобутки 2018 року, то, як і в минулих роках, вінницька громада і надалі стала лідером багатьох рейтингів. Серед них рейтинг по легкості ведення бізнесу, прозорості інвестиційного сектору у 100 найбільших містах України. Нами підтверджено рейтинг інвестиційної привабливості міста на рівні «Висока». Вінниця увійшла в число найбільш передових міст Європи, отримавши престижну нагороду в сфері чистого міського транспорту, та за реалізацію нашого проекту по модернізації трамваїв VinWay. Дякую колективу Вінницької транспортної компанії, яка зробила власний трамвай. І головне, що вже четвертий рік поспіль вінничани підтверджують, що місто Вінниця є найкомфортнішим містом для проживання в Україні».

Відео дня