Дизайнери і костюмери порадили, в чому варто зустрічати 2019-й.

Виявилося, жовта свиня любить золото, але "з родзинкою". Про це йдеться в сюжеті ТСН. Головні кольори - золото, жовтий, помаранчевий, червоний, рудий, мідний.

Стилісти радять зустрічати Новий рік Свині в блискучих нарядах. Серед карнавальних костюмів - вибирайте костюми з паєтками, вони зараз в тренді. А від хижого анімалістичного принту краще відмовитися.

Якщо хочете подружитися зі свинкою - стилісти рекомендують звернути увагу на вбрання саме жовтих та рудих кольорів. Це не обов'язково має бути сукня - блискучі комбінезони, блузи, спідниці теж в тренді.

Читайте такожДля святкового настрою: добірка найкращих новорічних пісень

В прокаті костюмів майстри кажуть, що під Новий рік знаходить власника кожен образ. "Показуєш сукню одному: говорить фу, як негарно. Показуєш іншому: найкраща сукня", - кажуть вони. Карнавальний костюм і маска можуть змінити до невпізнання. Традиційно популярністю користуються костюми Санти і його онучок-помічниць.

Для діток є окрема кімната з папугами – там панують сонечка, вінні-пухи і блискучі зірки. Найбільш популярними зараз є костюмчики ялинки і цукерки.