Ілюстрація / REUTERS

Відомий астролог Павло Глоба склав новий гороскоп, у якому спрогнозував ряду знаків Зодіаку в наступаючому 2019 році успіх і удачу в більшості починань.

Про це повідомляє "Главред". Для людей, народжених під знаком Діви 2019 рік повинен стати успішним. Як підкреслив астролог Павло Глоба, Юпітер буде дарувати позитив, особливо в першому півріччі: варто чекати виконання заповітної мрії і більшості бажань. Особливо важливим стає необхідність побудови планів для їх успішної реалізації за перше півріччя. Як зазначає астролог, в першому кварталі нового року буде відчутно особливо позитивний вплив Юпітера.

Читайте такожНумерологічний прогноз багатства на 2019-й: хто розбагатіє у новому році

Відео дня

Хороші перспективи очікують і Скорпіонів, для яких зірки подарують можливість додатися успіху у всіх важливих справах. Заступництво Плутона вони будуть відчувати протягом всього року і це дасть Скорпіонам необхідний запас сил і енергії, здатний привести до реалізації найамбітніших планів і починань.

І нарешті для Риб новий 2019-й рік обіцяє воістину водоспад удачі. Астролог прогнозує, що у новому році Рибам обов'язково необхідно скористатися прихильністю зірок для реалізації своїх цілей. Павло Глоба підкреслив, що важливо врахувати позитив від розташування Плутона, що стає вагомою передумовою для довгоочікуваної вікторії у всіх життєвих сенсах, пише godvgodu.ru.