На цей час поліція проводить слідчі дії \ УНІАН

В Одесі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дій активістів, які забруднили 30 грудня 2018 року фекаліями інвентар у трьох гральних закладах.

Читайте такожУ центрі Одеси громадські активісти провели акцію, забруднивши фекаліями всі комп'ютери в гральних закладах

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, кримінальне провадження відкрито цього тижня за ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство") України. 

Відео дня

На цей час проводяться слідчі дії.

Як повідомляв УНІАН, пізно увечері 30 грудня 2018 року в центрі Одеси, на вулиці Канатній, громадські активісти провели акцію «Цілитель», забруднивши людськими фекаліями інвентар у трьох гральних закладах. Зокрема, кілька десятків представників низки громадських організацій приїхали на вулицю Канатну, де розташовані гральні заклади. З собою у них була велика ємність з фекаліями.

Відомий активіст Тодор Пановський, одягнувши плащ і рукавички, в супроводі своїх соратників входив в ігрові зали і обмазував монітори, клавіатуру, крісла, вміст барів (зокрема, пляшки з напоями) тощо.

Учасники акції всім заявляли, що проводять передноворічну акцію «Цілитель», яка покликана «вилікувати від ігрової залежності», а у відрі у них «лікувальна грязь з лиману «Куяльник». Співробітники залів починали обурюватися, але потім відступали, щоб їх не забруднили, а відвідувачі швидко йшли звідти.