Аеропорт в Анталії працює з перебоями \ Вікіпедія

Міністерство закордонних справ України заявляє, що українців немає серед постраждалих осіб внаслідок смерчу в турецькій курортній провінції Анталія.

Читайте такожНа турецький курорт обрушилися численні торнадо: пошкоджено аеропорт, є постраждалі (фото, відео)

Про це повідомив заступник директора департаменту – начальник управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у мікроблозі Twitter.

Відео дня

"Смерч у Туреччині: за інформацією екстрених служб, громадян України немає серед постраждалих в Анталії. Місцевий аеропорт працює з перебоями", - заявив Кирилич.

Також він повідомив, що у разі необхідності українці можуть звернутися до консулів за номерами у Тереччині +90 539 550 98 98, +90 312 442 15 93.

Як повідомляв УНІАН, друге за три дні торнадо сьогодні, 26 січня, накрило південну турецьку провінцію Анталію: вітер перевертав автобуси, пошкоджено літаки, а також бортові трапи в міжнародному аеропорту.

Перший потужний шторм стався ввечері 23 січня у районах Кумлуджа, Кемер і Фініке в Анталії, внаслідок стихії було пошкоджено будівлі, транспортні засоби, постраждали сільськогосподарські угіддя.

Влада повідомила про 12 поранених.