Суд заарештував водія вантажівки за підозрою в скоєнні ДТП, в результаті якої загинули двоє поліцейських / скріншот відео ТСН

Київський районний суд Одеси сьогодні заарештував водія вантажівки за підозрою в скоєнні ДТП, в результаті якої 29 лютого загинуло двоє слідчих поліції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, підозрюваного взято під варту за клопотанням прокуратури.

Читайте такожСмертельна ДТП з поліцейськими на Одещині: 75-річному водію вантажівки загрожує 10 років за ґратами (відео)

Відео дня

У відомстві поінформували, що ввечері, 29 січня, будучи за кермом автопоїзда з тягачем Volvo і напівпричепом-контейнеровозом, водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу на автодорозі «Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші».

Зазначається, що це призвело до лобового зіткнення з пасажирським мікроавтобусом Mercedes-Benz і легковим автомобілем Mazda, який рухався позаду.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажири автобуса - 22-річний чоловік і 24-річна жінка (обидва співробітники поліції) загинули на місці. Ще одна особа зараз перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Запобіжний захід у вигляді тримання в СІЗО обрано строком на 59 діб без можливості внесення застави.

Як уточнив УНІАН представник прокуратури, водій Mazda перебуває в стані коми.

Також наголошується, що 75-річний водій фури свою провину не визнає, стверджуючи, що правил дорожнього руху не порушував і «йшов по своїй смузі». У цього водія - 50-річний досвід водіння.