Досудове слідство триває / фото УНІАН

Деснянський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу чоловіку, який під час вуличного конфлікту вистрелив у 5-річного хлопчика.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Слідством установлено, що 1 лютого у Деснянському районі столиці підозрюваний під час вуличного конфлікту з іншими чоловіками вистрелив з пістолета в опонентів, однак потрапив в обличчя 5-річному хлопчикові, який йшов вулицею з матір’ю.

Відео дня

Читайте такожЗ'явилися фото подружжя одеситів, яких розстріляли в Миколаєві

Чоловік з місця події втік, однак невдовзі був затриманий поліцейськими. Зловмиснику оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Знаряддя злочину – пристрій для відстрілу гумових куль – вилучено.

Дитина з травмою ока перебуває у лікарні. Досудове слідство триває.

Як повідомляв УНІАН, 1 лютого, на вулиці Шолом-Алейхема у Деснянському районі Києва стався словесний конфлікт між трьома чоловіками, один із них хотів вистрелити в опонента, але влучив у обличчя хлопчику. Після скоєного підозрюваний втік, але того ж дня він був затриманий. Хлопчика госпіталізували для надання медичної допомоги.