Для Зайцевої вони просять максимальне покарання - десять років ув'язнення \ Фото: NewsRoom

У Київському райсуді сьогодні відбулися дебати у справі страшної аварії на вулиці Сумській в Харкові в жовтні 2017 року.

Читайте такожСуд над Зайцевою може початися спочатку - ЗМІ (відео)

Під час засідання постраждалий Ігор Берченко заявив, що суд повинен врахувати дані токсикологічних експертиз, які встановили факт вживання опіатів Зайцевою, а, отже, це є обставиною, що обтяжує її провину, повідомляє "Медіапорт".

Відео дня

Він звернувся до матері Зайцевої: "Шановна Тетяно Павлівно, вам зараз важко, ваша дочка знаходиться в СІЗО. А як нам бути? Ми нашу Діану ніколи не побачимо. Нам не гроші були потрібні, які зараз видаються як пом'якшувальна обставина, нам була потрібна реальна медична допомога".

Всі постраждалі, які виступили на засіданні, вважають провину Зайцевої та Дронова доведеною. Для Зайцевої вони просять максимальне покарання - десять років ув'язнення. Деякі постраждалі зазначили, що вважають провину Дронова меншою, але в цій частині послалися на розсуд суду.

Також всі потерпілі заявили про те, що не вірять в щире каяття Зайцевої. На думку Людмили Фабріс, вона могла б поспілкуватися з журналістами, але від коментарів щоразу відмовляється.

Постраждалі висловили невдоволення ходом слідства та експертиз. Оксана Нестеренко назвала ситуацію з лікарем-наркологом Оленою Федірко "цирком".