При виборі подарунка для деяких знаків Зодіаку не варто оббігати магазини в пошуках новинок техніки або моди / фото pixabay.com

Астролог Хаял Алекперов порадив, як вдало обрати презент на День закоханих і не мізкувати над цим.

При виборі презенту за знаком Зодіаку важливо враховувати як правила етикету (особливо це стосується кольорів), так і деякі забобони, розповів він КП.

Що подарувати Овну на День закоханих

За своєю природою Овни досить практичні. А тому будь-який презент, яким представники цього знаку зможуть не лише милуватися, але й використовувати в побуті, безсумнівно, їх порадує. Це може бути все що завгодно – від духів до стильного гаджета. Головне – чітко знати вподобання Овна та орієнтуватися в його смаки. Тому що найбільш цінним подарунком для представників цього знаку стане не той, на який витрачено більше грошей, а той, який підібраний саме для них.

Відео дня

Що подарувати Тільцю 14 лютого

За своєю природою Тільці – великі романтики. І подарунки для них дуже важливий елемент несподіванки. А тому з питаннями "Що тобі подарувати?" до представників цього знаку краще не підходити. Обираючи їм презент, пам'ятайте про те, що Тільці мають особливу слабкість до гарних речей. А тому ви точно не помилитеся, якщо виберете для них який-небудь модний аксесуар – для гардеробу чи інтер'єру. Головне, щоб ця річ була стильною і при цьому витонченою. І, звичайно ж, не забудьте про упаковку – це дуже важливо для Тельців.

Що подарувати Близнюкам на День святого Валентина

Близнюки – це люди, які не звикли довго сидіти на місці. Кожен день для представників цього знаку – це гонитва за новими емоціями і відкриттями. А тому найкращим подарунком для них буде враження. Романтична поїздка, незвичайна екскурсія, кулінарний майстер-клас для двох – все що завгодно. Головне, щоб це було нове і захопливе для Близнюків.

Що подарувати Раку на День закоханих

Консервативні та спокійні Раки найбільше в житті цінують затишок і комфорт, якими для них є звичні, знайомі речі. Щоб обрати подарунок для Раків - не варто оббігати магазини в пошуках новинок техніки або моди. Постарайтеся уважно вивчити, які речі є фаворитами представників цього знаку – напевно у них є улюблені парфуми, які Раки не змінюють роками. Те, що Вам може здатися нудним, насправді дуже важливо для Раків. Це дає їм відчуття надійності. А що може бути важливіше?

Що подарувати Леву 14 лютого

Упевнені в собі та цілеспрямовані Леви люблять бути першими у всьому. Вони уважно стежать за модою і завжди мають стильний вигляд. Обираючи подарунок для представників цього знаку, слід врахувати, що вони цінують речі, які підкреслять їхній характер і статус. А тому зверніть увагу на унікальні дизайнерські прикраси та аксесуари. На щастя, у наш час можна знайти такі речі за помірною ціною.

Читайте такожГороскоп на 14 лютого для всіх знаків Зодіаку: кому пощастить у коханні

Що подарувати Діві на День святого Валентина

За своєю природою Діви – чуттєві натури. Навіть якщо зовні здається, що в їхньому характері переважає раціоналізаторський підхід, там, де йдеться про романтику, Діви стають дуже сентиментальними. А тому варто уважно поставитися не лише до самого подарунка, а й до обставин, в яких ви хочете вручити свій презент. Що стосується вподобань Дів – вони оцінять подарунки з підтекстом, в яких ви висловите ваше ставлення до них. Наприклад, обираючи одяг або речі інтер'єру, зверніть увагу на глибокий червоний колір - він дуже красномовно скаже Дівам про ваше кохання.

Що подарувати Терезам на День закоханих

Представники цього знаку – дуже творчі люди з тонкою душевною організацією. Їм навряд чи можна догодити, якщо купити річ з нової колекції якогось мас-маркету. Але це зовсім не означає, що на подарунок для представників цього знака вам доведеться витратити забагато. Чудовим варіантом стане річ, зроблена або прикрашена своїми руками. А тому не полінуйтеся і запишіться на якийсь цікавий майстер-клас, щоб освоїти нове ремесло і здивувати свою половинку.

Що подарувати Скорпіону 14 лютого

Найкращий подарунок для Скорпіонів – затишний вечір наодинці з коханою людиною. А враховуючи те, що представників цього знаку можна вважати трудоголіками, які приділяють більше часу роботі, ніж своїм хобі та інтересам, розділіть з ними їхнє захоплення. Але врахуйте, що вам доведеться заморочитися з тим, як захистити Скорпіона від рутинних турбот. А тому буде просто ідеально, якщо ви вирушите в невелику подорож, під час якої здійсниться яка-небудь маленька мрія Скорпіона.

Що подарувати Стрільцеві на День закоханих

Стрільці – дуже самовіддані та альтруїстичні особистості. Вони звикли жити для своїх рідних і близьких людей. При цьому представники цього знаку мало витрачають на себе, відсуваючи свої мрії на задній план перед бажаннями рідних. А тому найкращим подарунком для Стрільця буде можливість отримати задоволення від життя. Цікава екскурсія, подорож або гастро-тур – все це по-справжньому порадує Стрільця.

Що подарувати Козерогові на День святого Валентина

Козероги - незалежні, активні особистості, які постійно прагнуть шукати в собі нові грані та таланти. Вони невпинно займаються своїм саморозвитком і промацують свої можливості. А тому відмінний подарунок для них — черговий шанс кинути собі виклик і підкорити нову вершину. Цікавий майстер-клас, семінар або абонемент на відвідування танців – все це залежить від вашої фантазії та уподобань Козерогів. А щоб цей подарунок зміцнив ваші стосунки – складіть компанію вашому партнерові.

Що подарувати Водолію на День закоханих

Мрійливим Водоліям поповнити заряд життєвих сил завжди допомагає творчість. А тому навряд чи ви зможете знайти кращий подарунок, ніж мистецтво, в якому представники цього знаку зможуть виразити себе. Полотно та фарби, набір для орігамі, семінар з мистецтва ікебани, квиток на концерт улюбленої групи, – все це не тільки підніме настрій Водоліям, але й дозволить їм переконатися, що вони дійсно знайшли у вашій особі свою долю.

Що подарувати Рибам 14 лютого

Спокійні та миролюбні Риби мають вишуканий смак та тонке відчуттям стилю. А тому до вибору подарунка варто підійти заздалегідь. Не у всіх магазинах можна знайти річ, яка припаде до душі представникам цього знаку. Але ви точно не помилитеся, обравши класичні або вінтажні речі. Чудовий варіант — одяг або аксесуари в строгому стилі, декоровані "під старовину".