Астрологи розповіли, як кожного із знаків Зодіаку провести 14 лютого / фото 2018.pp.ua

День закоханих – це романтичне свято, до якого багато хто готується з відповідальністю і великими надіями.

Як зробити цей день ідеальним? Гороскоп підкаже, де вам можуть зустрітися перепони і, навпаки, в чому ви будете найкращими в цей день, передає SlovoFraza.

Овен (21.03-20.04)

У цей день вам варто відійти від гучних з'ясувань стосунків, провести день треба спокійно, у любові та розумінні з коханою людиною. Якщо ви вважаєте себе вільною людиною — роззирніться навколо. Можливо, ваше кохання ходить поруч з вами. Будьте менш суворі в цей день дозвольте зробити крок вам назустріч.

Відео дня

Тілець (21.04-20.05)

Зробіть свято собі та своїй другій половинці, провівши цей день у повному взаєморозумінні. Згадайте про романтику, про найкращі моменти вашого спільного життя. Якщо ви ще вільні, бо не можете зважитися на крок до свого кохання, то просто подумайте, може, варто просто прийняти його крок до вас і дати йому заповітну відповідь.

Близнюки (21.05-21.06)

У цей день кохання буде оточувати вас, як і весь рік. Прийміть запрошення від коханої людини або допоможіть їй влаштувати незабутній вечір, сповнений кохання та романтики. Не бійтеся проявляти свої почуття. Сьогодні — чудовий для цього день. Якщо біля вас є людина, яка намагається домогтися вашої симпатії вже довгий час — дайте їй шанс сьогодні. Можливо, вже завтра ви будете відчувати, що це ваша людина. Але не варто кидатися в обійми першого зустрічного: скороминуща інтрижка ні до чого не призведе.

Рак (22.06-22.07)

У цей день ваша друга половинка забуде про всіх ваші колотнечі й буде налаштована провести день без сварок і докорів. Підтримайте її в цьому. Разом приготуйте святкову вечерю. Знайдіть сексуальне та гарне вбрання, зробіть макіяж, включіть музику і просто насолоджуйтеся своєю коханою людиною. Якщо в цей день вам ні з ким розділити романтичний настрій — не поспішайте шукати першого-ліпшого. Проведіть день на самоті, згадайте про минулі ваші стосунки. Можливо, будучи в романтичному настрої, ви виявите те, чого в цих стосунках не помічали раніше.

Лев (23.07-23.08)

У цей день припиніть бути господарем стосунків. Дайте шанс вашій другій половинці побути головною у вашому тандемі. Зробіть свято таким, як ваша половинка того хоче. Дайте їй трохи покерувати вами і не дорікайте сьогодні. Якщо ви досі вільні, то навряд чи цей день змінить що-небудь у вашому положенні.

Читайте такожГороскоп на 14 лютого: обираємо подарунки за знаком Зодіаку

Діва (24.08-23.09)

Не дозволяйте, щоб цей день був одним з тих днів нерозуміння, що були у вашому житті. Поступайтеся один одному сьогодні. Якщо ваші стосунки серйозні, то задумайтеся про поповнення. Це лише скріпить ваші стосунки. Самотнім дівчатам зірки пророкують можливість зустріти сьогодні свою половинку. Тому будьте пильні.

Терези (24.09-23.10)

У цей день зірки обіцяють вам справдження ваших любовних бажань. Не заважайте сьогодні мріям збуватися. Сплануйте свято заздалегідь так, як вам би хотілося його провести. І вірте, що все вийде. Будьте готові до того, що сьогодні якісь ваші таємниці можуть перестати ними бути. Якщо так, то не впадайте у відчай. Це лише початок чогось нового.

Скорпіон (24.10-22.11)

Ваші любовні стосунки можуть бути мирними, спокійними. Але пам'ятайте, що відмова від компромісів може призвести до недоброзичливих наслідків. У цей день зірки радять вам налагодити стосунки з близькою людиною, якщо вони були напруженими, а наступний день почати з чистого аркуша. Вільним Скорпіонам зірки обіцяють вир емоцій та море пристрасті у цей день.

Стрілець (23.11-21.12)

Сьогодні - не найкращий день для вирішення суперечок. Проведіть його зі своєю другою половинкою, забувши про всі проблеми, але, прокинувшись вранці, запропонуйте мирне врегулювання конфліктів. Для вільних Стрільців 14 лютого — можливість поринути в почуття з головою.

Козеріг (22.12-20.01)

Незважаючи на те, що в цьому році вас мало цікавлять стосунки з коханим, в цей день варто нагадати своїй половині про свої почуття. Інакше ви можете змусити кохану людину засмучуватися і сумніватися у ваших почуттях через свою черству поведінку. Вільним Козерогам можна провести день з людиною зі свого оточення. Але навіть якщо вечір вдасться — це далеко не означає, що ваші стосунки зайдуть далеко.

Водолій (21.01-20.02)

Якщо у вашому житті було багато клопоту, що забирає весь ваш вільний час, то сьогодні забудьте про всі проблеми й турботи. Приділіть сьогодні увагу лише своїй половинці, яка вже, можливо, ревнує вас до вас. Сьогодні будьте тільки для коханої людини, інакше поведінка може стати відправною точкою до кінця стосунків. Вільні Водолії сьогодні можуть провести день з давнім близьким знайомим чи просто пофліртувати з ледь знайомою людиною.

Риби (21.02-20.03)

Сьогодні на вашому горизонті може з'явитися колишнє кохання з принадною пропозицією. Перш ніж кидатися у вир старої закоханості, подумайте, чи варто змінювати стабільні та міцні, хай навіть вже не настільки романтичні стосунки, на колишні крихкі.