На місці вже кілька днів проводяться ремонтні роботи / "Інформатор"

У понеділок, 25 лютого, в столиці частина фасаду готелю «Київ» трохи не впала на голову перехожої. На щастя, жінка не постраждала і відбулася переляком. На даний момент небезпечна територія огороджена, а на місці вже кілька днів проводяться ремонтні роботи.

Про це повідомляє "Інформатор".

Будівля найбільш пошкоджено на перетині вулиць Грушевського і Липській / "Інформатор"

Читайте також"Виступили на парочці днів народження співробітників": продюсер Alyosha прокоментував скандал з НТКУ і MARUV

Відео дня

Як повідомили очевидці, жінка проходила по вулиці Грушевського і в метрі від неї впав камінь з фасаду готелю. Як виявилося, реконструкцію вже почали з боку центрального входу. Адміністрація може сказати, скільки часу займе ремонт. Але обіцяє, що ліквідують проблему в найкоротші терміни. Крім того, співробітники готелю повідомили, що небезпечна територія огороджена вже кілька днів. Хоча очевидці запам'ятали це місце 25 лютого днем. На фото можна помітити, що до інциденту з перехожої, ніякого огорожі близько обрушився фасаду не було.

Будівля найбільш пошкоджено на перетині вулиць Грушевського і Липській. Станом на 14:30 по периметру всієї території натягнули стрічку і розвісили оголошення «Обережно, падають камені». Але проходити поруч з фасадом все одно варто акуратно, бо з боку Грушевського огородити небезпечну ділянку досить складно. А краще взагалі перейти дорогу на протилежну частину вулиці, щоб убезпечити себе від падіння плити на голову.

Як повідомляв УНІАН, столичне метро сьогодні змінить режим роботи через футбольного матчу.