Зірки обіцяють успіх деяким знакам Зодіаку в березні / фото 2018.pp.ua

Настання весни, на думку астрологів, внесе зміни в гороскопи всіх знаків Зодіаку.

Особливо уважними до своєї поведінки варто бути емоційним Близнюкам і експресивним Стрільцям. Березень буде прихильний до Тільців та Левів. Рибам зірки обіцяють приємні зустрічі, а Козерогам пропонують приступити до виконання поставлених цілей. Про це розповів астролог Хаял Алекперов, передають "Факти".

Овен

Представникам цього знаку зірки радять тримати свої емоції під контролем. Оскільки саме вони можуть збивати вас з правильного шляху, підштовхуючи до неправильних рішень і навіть конфліктів. На початку місяця ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, яка до вас надходить — вона може бути неправдивою. Навіть якщо приходить до вас з перевірених джерел. Будьте пильними. Що стосується особистого життя, то тут самотнім представникам знаку варто частіше виходити у світ або вирушати в подорож — на вас очікують приємні та перспективні знайомства.

Відео дня

Тілець

Цей місяць для Тільців — прекрасна можливість наблизитися до своєї мрії. Їхні починання будуть успішними практично у всіх сферах. Тож покваптеся! Такий сприятливий час буває не часто. Але у спілкуванні з оточенням варто бути обережними — не треба вплутуватися в плітки. Оскільки саме представники цього знаку можуть виявитися крайніми в неприємному ланцюжку чуток, що не найкраще позначиться на їхньому іміджі.

Близнюки

У цьому місяці Близнюки опиняться в центрі уваги протилежної статі. Але от з новими знайомствами поспішати не варто: є ризик прикрих розчарувань. Пам'ятайте, що в будь-якому випадку треба прислухатися до своїх відчуттів, адже інтуїція вас ніколи не підводить. Кінець місяця приємно потішить Близнюків успіхами в професійній сфері. Можливе навіть підвищення в посаді.

Рак

У цей період у Раків вдало складеться ситуація з грошима. Є велика ймовірність, що прибуток принесуть навіть ті справи, які ви вважали невигідними та провальними. Але ось зі здоров'ям намагайтеся не жартувати: ваша безпечність та легковажність можуть стати причиною загострення хронічних захворювань.

Лев

Вдалий період для Лева, щоб втілити давні плани. Навіть ті, які ще недавно здавалися абсолютно нездійсненними! Зараз у вас на все вистачить сил і часу. Єдине, що може стати перепоною на шляху, — власна лінь. А тому не ведіться на неї, витрачайте з користю кожну хвилину й дуже скоро опинитеся біля наміченої вершини.

Читайте такожГороскоп на березень 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому посміхнуться зірки, а хто стане невдахою

Діва

Цей період — чудовий час, щоб підбити підсумки недавніх досягнень і трохи себе похвалити. Саме від вашого настрою і ставлення до власної персони будуть залежати подальші звершення. А тому геть закиди й самокритику! Поставтеся з любов'ю до себе і справи, якою ви займаєтеся. Перестаньте дуже скрупульозно ставитися до того, що робите і дайте собі більше свободи.

Терези

Розташування зірок у березні буде сприяти вдалому завершенню розпочатих справ. Відмінний час, щоб посилено попрацювати та отримати гарну віддачу від своєї роботи. Також цей місяць — сприятливий час для вирішення побутових питань — можна затіяти ремонт або покупку нових меблів. Якщо ви давно мріяли про переїзд, зараз настав цей час! У будь-якому випадку ваші старання увінчаються успіхом.

Скорпіон

Цей період — вдалий час для Скорпіонів, щоб зайнятися своїми здоров'ям і зовнішністю. Дії, спрямовані на зміцнення та очищення організму, порадують навіть більшими результатами, ніж ви розраховуєте. Тож час подумати про заняття спортом і правильне харчування. І намагайтеся менше займатися самокопанням, просто насолоджуйтеся життям!

Стрілець

У цьому місяці намагайтеся уважніше ставитися до рутинних завдань, які здаються вам простими. Бо саме в них ви можете допуститися прикрих помилок. У сфері особистих стосунків у Стрільців назріває серйозна розмова, намагайтеся не відкладати його, щоб уникнути образ партнера та конфліктів. До того ж, зараз вам буде дуже легко знайти спільну мову з коханою людиною.

Козеріг

Березень — вдалий час для Козерогів, щоб намітити сміливі цілі та покласти гарний початок новим проектам. Зараз на вашому шляху зустрінуться потрібні люди. І тут дуже знадобиться ваша харизматичність і вміння закохати в себе публіку.

Водолій

У цей період Водоліям не варто гарячкувати з висновками про людей та події, що відбуваються. Емоції можуть заважати вам правильно оцінювати ситуацію, підштовхуючи до категоричності й запальності. А тому в будь-якому питанні — обговорення побуту з рідними або розмови з колегами — будьте максимально стримані.

Риби

У цей період у Риб можливі неприємні з'ясування стосунків з близькими людьми. Щоб уникнути конфліктів і розбіжностей, намагайтеся бути щирими та говоріть коханим лише правду. У кінці березня зірки обіцяють вдалі випадковості на кшталт приємних зустрічей або цікавих знахідок.