Правоохоронці розпочали відповідні перевірки у рамках кримінального провадження / фото УНІАН

У Баранівському районі Житомирської області поліцейські розпочали розслідування за фактом смерті 16-річної дівчини.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області, 25 березня до Баранівського відділення поліції надійшла інформація про виявлення тіла жительки одного із сіл району, яка покінчила життя самогубством, повісившись вдома на мотузці у підсобному приміщенні.

Правоохоронці розпочали відповідні перевірки у рамках кримінального провадження.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області в квартирі повісився 8-річний хлопчик

За відомостями поліції, загибла проживала разом із батьком і двома братами. Матір померла. Дівчина навчалась у 10-му класі сільської школи. Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла. Назву села поліція не вказує з етичних міркувань в інтересах родини загиблої.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили коло спілкування загиблої і з’ясували, що певний час вона перебувала у Новоград-Волинському районі, де проживає її 21-річний знайомий. Додому школярка повернулась у неділю ввечері і пожалілась батькові на суперечки із матір’ю хлопця.

Вчора, 25 березня, старший брат і батько знайшли у хаті передсмертну записку, залишену дівчиною, а потім виявили у підсобному приміщенні і її тіло.

За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, у рамках якого встановлює усі обставини та причини смерті школярки.