Молодий хлопець заявив, що "працював і працює" / скріншот

Відомий в Одесі громадський активіст Стас Домбровський заявив, що охоронця бізнес-центру "Кадорр", який не пустив на автомобільну парковку інваліда антитерористичної операції (АТО), підвищили в посаді. Як і обіцяв, активіст із завидною періодичністю тепер ходить до бізнес-центру, щоб особисто проконтролювати виконання букви закону, так і просто людського ставлення до відвідувачів даного бізнес-центру.

Про це повідомило інтернет-видання "Одеські відомості".

Нагадаємо, майже місяць тому Стас Домбровський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відеозапис кричущого ставлення до інваліда, учасника АТО, що сталося на автопарковці біля бізнес-центру "Кадорр", що розташований на вул. Катерининській.

Охоронець не дозволив припаркувати автомобіль інваліду–учаснику АТО, хоча перед будівлею бізнес-центру було багато вільних місць для так званих ВІПів. Але ветерану та інваліду АТО місця не знайшлося. Примітно, що сталося це саме у дні пишного святкування свята – Дня добровольця.

Читайте такожВ Одесі охоронець напав на 13-річного хлопчика та бризнув йому в обличчя сльозогінним газом

Тоді ж Стас Домбровський звернувся особисто до власника "Кадорр-центру" Аднана Ківана з проханням зробити щось людське для тих, хто реально проливає кров за Україну. "Не розповідати з екранів телевізорів про свою ілюзорну любов, при цьому забудовуючи моє місто черговими "перлинами", а виділити хоча б пару місць на парковці перед будівлею бізнес-центру для інвалідів. Адже в Одесі всі знають, як та проти кого реально воює Аднан Киван. 99% акцій, які влаштовують так звані активісти проти міської влади, проплачує Ківан Аднан. А на паркування для інвалідів у нього грошей немає. Так там треба фарбою знак нанести і змусити своїх холуїв по-людськи до людей ставитися. Тим більше, до інвалідів, які прийшли з каліцтвами, без рук і ніг, з війни. Інакше я кожен день на цю парковку ходити буду. І розповідати всім, який м...д пан Аднан Ківан", - заявив Стас Домбровський.

І ось під час чергового візиту до бізнес-центру Стас Домбровський зіткнувся з тим самим охоронцем вже не біля будівлі, а на одному з поверхів. Молодий хлопець із задоволеним виразом обличчя в новому костюмі заявив, що "працював і працює". Та вимагав не вести відеозйомку в приміщенні громадського місця, яким і є бізнес-центр.