Володимир Зеленський / REUTERS

У Facebook зникла сторінка приватної клініки Eurolab, де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи. 

Читайте такожПорошенко може прийти до Зеленського на стадіон 19 квітня, але вже знайшов причину відмовитись

Про це повідомила представник клініки, у якої ТСН.ua вдалося взяти коментар, зателефонувавши на гарячу лінію Eurolab.

Відео дня

"Facebook сам видалив сторінку, ми були здивовані, коли побачили сповіщення", - запевнила представник клініки. Вона не уточнила, з якої причини Facebook це зробив. 

Раніше видання Depo.ua повідомило, що сторінка клініки видалена. Зазначається, що після того, як штаб Зеленського оприлюднив некоректно датовані результати аналізів, у бік клініку здійнявся шквал критики. Користувачі соцмережі опустили рейтинг клініки до 1,2 з 5 зірок, після чого відгуки були закриті. 

Зараз будь-які матеріали зі сторінки Eurolab недоступні для перегляду. 

У клініці, де Зеленський здавав аналізи, пояснили зникнення сторінки із Facebook
У клініці, де Зеленський здавав аналізи, пояснили зникнення сторінки із Facebook

Раніше приватна клініка, у якій здавав аналізи Володимир Зеленський, вибачилась перед кандидатом за те, що в аналізах вказали неправильну дату отримання матеріалу. Про це йшлося у повідомленні медичного центру Eurolab на сторінці у Facebook. "Приносимо Вам свої вибачення за невірно вказану дату реєстрації матеріалу. Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання працівника", - йшлося у заяві клініки.