На трьох станціях метро в Києві обмежено рух пасажирів / фото УНІАН

Три станції Київського метро закриті через дебати кандидатів у президенти.

Про це повідомляється на сторінці Київського метрополітену в Facebook.

Так, станції метро "Олімпійська", "Палац спорту" та "Льва Толстого" не працюють на вхід та вихід пасажирів.

Відео дня

Разом із тим зазначається, що пересадочні вузли між станціями "Палац спорту" та "Льва Толстого" продовжують працювати.

Читайте такожУ Києві сьогодні метро і тролейбуси змінять режим роботи через дебати на "Олімпійському"

"За попередніми даними у звичайному режимі станції запрацюють пізно ввечері", - додали в КП "Київський метрополітен".

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.

Як повідомляв УНІАН, 18 квітня у метрополітені заявили, що у зв'язку з проведенням 19 квітня дебатів кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" очікується особливий режим роботи станцій метро з 18.00 до 19.00. На станції "Площа Льва Толстого" працюватиме лише один ескалатор на вихід - можливе скупчення людей. Станція "Олімпійська" працюватиме з можливими обмеженнями на вхід. Станція "Палац спорту" працюватиме без обмежень.

"Перед та після події можливе обмеження на вхід на всіх станціях. Ми змінюємо режим роботи під час масових заходів заради безпеки пасажирів", - зауважили в метрополітені.

На вході на НСК "Олімпійський" будуть встановлені рамки з металошукачами і здійснюватиметься поверхневий огляд громадян. У МВС очікують, що на дебати прийдуть до 60 тисяч громадян.