Днями у ЗМІ з'явилася новина про майбутнє весілля Потапа і Насті / фото instagram.com/realpotap

Учасники ще до недавніх пір творчого дуету "Потап і Настя" – Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, і Потап – з різницею в чотири дні відзначають дні народження. Настя Каменських народилася 4 травня 1987 року, а Потап – 8 травня 1981 року. астролог Влад Росс склав гороскоп для артистів, яким приписують роман.

За словами астролога, у Насті Каменських дуже зірковий гороскоп. Він вважає, що на неї чекають великі можливості, нові плани та проекти, і вони повинні завершитися успіхом.

Читайте такожФартовий Тілець і нещасний Рак: гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

"Місяць в гороскопі співачки – в поєднанні з Ураном. Це означає, що ми зовсім скоро можемо побачити її в абсолютно новому вигляді, вона зуміє здивувати і вразити. Цілком можливо, що NK здивує гастролями закордоном. Судячи з її гороскопом, її чекає великий успіх і в Україні, і паралельно вона може зробити фурор за кордоном – у Європі та США. У Насті Каменських дуже виявлений Будинок закордону, так що її чекає успіх за кордоном, у взаєминах з іноземцями, а також великий спонтанний, просто божевільний успіх", - пояснив він у коментарі" Главреду.

"Крім того, коли в гороскопі людини є з'єднання Місяця з Ураном, це – ознака того, що людина може вийти переможцем у міжнародному конкурсі. У разі Насті це може бути як конкурс краси, так і Євробачення. До того ж, її сольний проект може стати суперуспішним", - додав він.

Порівняно з Настею Каменських, Потап чекає ущербний і досить важкий рік, зазначив Росс.

"Сатурн в його гороскопі буде проходити за Місяці, так що особливого зростання його популярності не передбачається. Потапа протягом року чекає рутинна робота. Я б порадив йому засісти в студії, писати пісні, займатися повсякденною роботою, виїжджати на якісь поодинокі концерти. Уран в поєднанні з Меркурієм у його гороскопі можуть приносити вигідні контракти, а також успіх у продюсуванні. Гороскоп Потапа говорить про те, що в цьому році на старому матеріалі він не підніметься більше, ніж уже є. До того ж, у продюсерській справі йому слід зробити акцент на нових проектах – вони будуть більш успішні, ніж старі", - розповів експерт.

Астролог також розкрив, є Потап і Настя парою.

У гороскопах Насті і Потапа збігається дуже багато планет. Вони народилися під одним знаком Зодіаку. Вони дуже схожі. Венера і Марс в гороскопі Потапа з'єднуються з висхідним вузлом Венери і Юпітера Насті Каменських, що разом їх привело до удачі, успіху і популярності. Адже Юпітер, наявний в гороскопі NK, пов'язаний з успіхом. Багато ворожать, чи є артисти парою. Можу сказати, що Настя Каменських і Потап – разом, вони – любовна пара. Але у них вільні стосунки, можливо, цивільний шлюб. Як офіційну подружню пару я їх не бачу, тому що вони, як однойменні магніти, відштовхуються. Рано чи пізно вони можуть набриднути один одному", - сказав Росс.

Крім того, за словами експерта, Настя Каменських шукає мільйонера.

"У її гороскопі в з'єднанні Венера (кохання, шлюб, мале щастя) і Юпітер (більше щастя, успіх). Вона шукає людину з приголомшливими фінансовими можливостями. Не будемо забувати, що Настя і Потап – обидва Тельці, а для Тельця головне – це гроші", - резюмував він.