На початку листопада 2018 року Сущенка етапували в колонію №11 / фото УНІАН

Дружина і дочка незаконно засудженого в Росії українського журналіста Романа Сущенка відвідали його з тривалим побаченням у виправній колонії.

Про це адвокат Марк Фейгін повідомив у Facebook.

Читайте такожУ Нью-Йорку відкрилася виставка незаконно ув'язненого українського журналіста Сущенка

Відео дня

«Дружина Анжеліка і дочка Юлія українського політв'язня Романа Сущенка відвідали його з тривалим, триденним побаченням в ІК-11 в Кірово-Чепецьку. У Романа наразі все благополучно», - написав Фейгін.

Він також висловив сподівання, що представники нової української влади займуться питанням обміну Сущенка на обвинуваченого у державній зраді колишнього головного редактора "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського.

Довідка УНІАН. ФСБ Росії 30 вересня 2016 року затримала в Москві кореспондента «Укрінформу» Сущенка, назвавши його співробітником української розвідки, і звинуватила у шпигунстві.

4 червня 2018 року Московський міськсуд засудив Сущенка до 12 років колонії суворого режиму. 12 вересня Верховний суд РФ визнав цей вирок законним.

На початку листопада 2018 р. Сущенка етапували до колонії №11 (село Утробіно під Кірово-Чепецьком Кіровської області РФ).