Артист потрапив у скандал / фото facebook.com/strukfund

Український співак Павло Зібров потрапив у скандал: народний артист підтримав скандального сепаратиста, колишнього нардепа-регіонала Володимира Струка.

На своїй сторінці в Instagram Струк запостив фото, де зображений разом із Зібровим. "Друг нашого фонду, народний артист України Павло Зібров. З такими людьми Луганщина непереможна!" – підписав знімок Струк.

Поведінка Зіброва розлютила ветеранів АТО Луганської області. Так, боєць батальйону "Айдар" Юрій Куліченко звернувся до Зіброва й нагадав йому, що саме Струк був одним з організаторів фейкового референдуму з від'єднання Луганської області від України.

Відео дня

Читайте також53-річний український співак пішов від дружини до 25-річної коханки (фото)

"Тих, хто розв'язав війну в нашому будинку, ми знаємо поіменно. Серед них і цей покидьок з Луганська Володимир Струк, з яким ви так добре позуєте на фото, яке він розмістив на своїх ресурсах. Сподіваємося, що це архів, і ви вже давно забули про знайомство з ним. А якщо не забули, то нагадуємо, що це – сепаратист Струк, який нині балотується у нардепи за 113 виборчим округом. Він анонсував концерти на свою підтримку з вашою участю. Ви про це в курсі, пане Зібров? Якщо ні, то нагадуємо, що Струк, будучи у 2014 році нардепом від "Партії регіонів", організовував і фінансував загони бойовиків так званих "ЛНР", активно облаштовував блокпости, і безпосередньо був причетний до розв'язування війни на сході України, через яку гинуть і сьогодні тисячі українських громадян. На фінансованих ним особисто блокпостах загинуло більше українських патріотів і простих громадян. Він є кримінальним авторитетом з 90-х і злочинцем, якого внесли до бази "Миротворця" як сепаратиста, пособника терористів, людину, яка вчинила діяння проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, руки якого по лікоть у крові. Пане Зібров, по лікоть у крові! Ви справді бажаєте підтримати цього злочинця, ви дійсно будете співати на його замовлення?!" – звернувся до Зіброва Куліченко в Facebook.

За інформацією місцевих ЗМІ, за ініціативою Струка були створені загони самооборони з колишніх афганців і людей, "які воювали в гарячих точках", передає ТСН.

"Завдяки народному депутату створені загони самооборони. Все у нас буде нормально", – розповідав учасник такого загону.

Через кілька тижнів цей загін перетвориться на частину батальйону "Зоря" та бригади "Бетмен", якою керуватиме охоронець нічного клубу Олексій Бєднов. Він ходив на мітинги зі Струком ще у квітні. До серпня Бєднов організовує тортурні камери в підвалі гуртожитку Східноукраїнського університету імені Володимира Даля. Туди будуть боятися потрапити більше, ніж у захоплене СБУ.

Скандал з Зібровим прокоментував і журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook: "Взагалі артист Зібров — справжній патріот. Співає українські пісні, носить вишиванку. Але коли платить покидьок і зрадник, якому потрібно потрапити до парламенту, артист Зібров не може відмовити. Вишиванка вишиванкою, а 20 баксів - це завжди 20 баксів. Не будь, як Павло Зібров".