Новий магазин NOVUS найбільший в мережі за кількістю товарів / www.facebook.com/NOVUS

Продовольча мережа NOVUS відкрила у столичному торговому центрі Sky Mall новий супермаркет і розширила свою мережу в Києві до 28 магазинів, а в Київській області це вже 36 об'єкт мережі. Як повідомив на церемонії відкриття генеральний директор NOVUS Марк Петкевич, в цьому магазині представлений найбільший асортимент товарів серед всієї мережі.

«Нашою метою було надати все в одному місці, все, за чим прийшов наш покупець – і це головний наш пріоритет. Цей магазин NOVUS найбільший за кількістю товарів для нашої мережі. Ми раді, що можемо запропонувати нашим покупцям понад 50000 найменувань продукції, 5000 з яких товари власного імпорту, 1000 товарів власних торгових марок, 1300 позицій вина з 20 країн світу», - сказав він.

За словами гендиректора, загальна площа нового супермаркету складає 12 000 кв. м, з яких 6300 кв. м використане для торгового залу. Крім звичайних кас, для зручності здійснення покупок в супермаркеті встановлені термінали самообслуговування, які мережа NOVUS впроваджує вже з 2017 року.

Відео дня
У компанії NOVUS працює майже 5000 осіб / www.facebook.com/NOVUS

Фуд-корт супермаркету реалізований у новому форматі. Сучасний і максимально продуманий дизайн інтер'єру кафе The Lunch і пивбару The Bar приємно здивують відвідувачів. Вони здатні вмістити 150 гостей, а в оформленні інтер'єру використано натуральне дерево, камінь і живі рослини. У меню кафе представлені бургери, млинці, кава і піца, приготовані в традиційній італійській печі, розташованій безпосередньо в магазині.

Петкевич також розповів, який обсяг інвестицій знадобився для відкриття магазину і скільки співробітників у ньому буде працювати.

«Ми вклали в цей об'єкт 161 мільйон гривень Ми створили 300 робочих місць в цьому магазині, а всього нашого персоналу вже майже 5000 осіб», - додав він.

Також він зазначив, що в супермаркеті встановлено нове торговельне обладнання для випічки хліба, який компанія виробляє сама. Крім того, в супермаркеті встановлена спеціальна холодильна камера для сиру і хамону, а також шафи для сухого визрівання м'яса, де гості зможуть придбати ідеальне м'ясо для стейків.