Михайло Лисенко підозрюється у розкраданні 29,5 мільйонів гривень / фото: d1.dp.ua

Прокуратурою Дніпропетровської області оскаржено рішення Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу, яким підозрюваному у розкраданні 29,5 млн грн під час ремонту Центрального мосту заступникові голови Дніпровської міської ради Михайлу Лисенку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 600 тисяч гривень.

Читайте такожРозшукуваний за розтрату держкоштів заступник мера Дніпра пішов у відпустку

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, прокуратура наполягає на визначенні застави у розмірі 29 млн грн – саме такі збитки державі, за версією слідства, спричинено діями підозрюваних під час ремонту Центрального мосту у Дніпрі.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 14 вересня прокуратура Дніпропетровської області оголосила про підозру шістьом посадовцям Дніпровської міськради, серед яких Лисенко, та директору підприємства «Маст-Буд» Михайлу Беккеру у розкраданні 29,5 млн грн під час ремонту Центрального мосту у Дніпрі.

Стосовно фігурантів відкрито провадження за ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

25 жовтня Дзержинського райсуд Кривого Рогу постановив заарештувати Лисенка з можливістю внесення понад 600 тис. грн застави. Посадовець одразу після засідання суду вніс вказану суму.