Рябошапка призначив керівництво новоствореного департаменту ГПУ / фото УНІАН

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка призначив керівників департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно злочинів, вчинених щодо учасників Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Відповідними наказами на посаду начальника Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини, вчинені у зв’язку з масовими протестами у 2013-2014 роках, Генеральної прокуратури України призначено Віктора Мисяка, на посаду заступника начальника департаменту - Олексія Донського.

Відео дня

Читайте такожРодичі Небесної сотні закликають владу не допустити розвалу розслідування справ Майдану

У ГПУ повідомили, що раніше Мисяк обіймав посаду заступника начальника департаменту – начальника управління організації та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини спеціальної категорії Генпрокуратури.

Донський обіймав посаду начальника відділу організації і процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури.

Як повідомляв УНІАН, 21 жовтня в Генпрокуратурі створено Департамент процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини, вчинені у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках. До його складу увійшли три відділи.