За вчинене затриманому загрожує позбавлення волі на строк до семи років / facebook.com/mvs.gov.ua

На Дніпропетровщині оперативники внутрішньої безпеки викрили поліцейського у збуті набоїв.

Як повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, у вересні Дніпропетровським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки було одержано інформацію про причетність співробітника Павлоградського відділу поліції до збуту набоїв.

Читайте такожЖахи колонії на Дніпропетровщині: хворі в’язні помирають без медичної допомоги (фото)

Відео дня

«За цим фактом слідчими Синельниківського відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, було задокументовано кілька епізодів незаконної діяльності поліцейського - за цей час він продав 350 патронів.

Встановлено, що покупців він підшуковував через мережу Інтернет, замовлення клієнтові відправляв поштовим зв’язком.

За повідомленням поліції, 34-річного сержанта у поштовому відділенні в момент відправлення правопорушником чергової бандеролі – 7 упаковок набоїв у кількості 350 штук.

«Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами, пов'язаними з фігурантом, було вилучено ще 30 набоїв калібру 5,45 мм до зброї, дозволу на яку у поліцейського нема. Крім того, вилучено 3 кг армійського пороху. Тривають подальші слідчі дії, готується оголошення підозри», - додали в поліції.

За вчинене затриманому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові з лав поліції звільнили двох правоохоронців, які їздили містом на вкраденому у Києві автомобілі.