За словами віце-мера, поліція, яка прибула на місце події, бездіяла / facebook.com/andrew.ruban

Заступник міського голови Слов'янська Донецької області Андрій Рубан заявив, що став жертвою нападу працівників караоке-бару «Соло» через зауваження щодо пісень Олега Газманова «Москва, дзвонять дзвони», «Офіцери, росіяни...».

Про це Рубан написав у себе на Facebook-сторінці.

Читайте такожРосійський співак Газманов приїхав із концертом до окупованого Луганська - ЗМІ  «На вимогу на підвищених тонах не ставити пісні, які пропагують країни-агресора та її армію, мене виволокли на вулицю без верхнього одягу на очах моєї дружини. Я викликав поліцію. Поки їхала поліція, окремі представники охорони закладу та інші відвідувачі погрожували мені фізичною та психологічною розправою», – написав він.

Відео дня

За словами Рубана, поліція, яка прибула на місце, «виявилася нездатною адекватно відреагувати на ситуацію»: «Вірніше, вона ніяк не реагувала на погрози, образи з боку вищевказаних осіб, так і не змогла оформити протокол про правопорушення, відпустила охоронця, який найбільш завзято застосовував фізичну силу та образи щодо мене, не встановивши його особу».

«Один з поліцейських «відхопив» по фізіономії від відвідувача і теж не зміг припинити протиправні дії. Одна з осіб, імовірно кавказької національності після погроз і образ на мою адресу вирвала бланки протоколу і викинула в мінібасейн. Таким чином, я не зміг написати заяву в поліцію, поліція не змогла прийняти ніяких законних дій щодо правопорушників. А на мою заяву, що буде оформлена скарга на бездіяльність поліції, мені надійшли погрози від поліції та охорони, з якою, судячи з усього, поліція вступила в змову», – додав Рубан.

При цьому він задався питанням, чи буде на подібні ситуації адекватна реакція з боку правоохоронців.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Харкові розгорівся скандал через пісні Газманова на випускному нацгвардійців.