У поліції буде проведене службове розслідування / фото facebook.com/odesapolice

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області призначив службове службове розслідування у зв'язку з негідною поведінкою на вулиці жінки-правоохоронця.

Як повідомили УНІАН у регіональному главку Нацполіції, відео зухвалого спілкування поліцейської з представниками громади було виявлено в ході моніторингу мережі Інтернет.

Глава ГУНП в Одеській області Олег Бех піддав критиці дії підлеглої, охарактеризувавши їх як такі, що дискредитують правоохоронні органи, і поставив завдання відповідним підрозділам провести службове розслідування.

Читайте такожУ Вінниці судитимуть опера, який випадково вбивши чоловіка

На час його продовження жінка-інспектор буде відсторонена від службових обов'язків.

«За результатами проведення розслідування до неї будуть прийняті жорсткі заходи дисциплінарного впливу», - зазначив Бех.

Згідно з відео, яке тиражується в соціальних мережах, конфлікт між цією жінкою (одягнена не по формі) та групою молодих чоловіків стався в Суворовському районі Одеси. Через що саме розпочалася суперечка, незрозуміло. Однак на відеозаписі, який зробили учасники скандалу, показано, як жінка погано себе поводить - лається матом, фотографує номерні знаки припаркованого автомобіля, штовхає опонентів, один з яких, звертаючись до когось, каже, що вона навіть вдарила його в обличчя.

Також жінка, застосовуючи ненормативну лексику, демонструє посвідчення службове посвідчення, видане на ім'я Катерини Білоус – майора поліції, старшого інспектора поліції.

Увага: у відео присутня ненормативна лексика!