Закревська наголосила, що суспільна увага над справами Майдану не зникатиме / фото УНІАН

Адвокат родин загиблих Небесної Сотні Євгенія Закревська припинила голодування після ухвалення Радою закону про зміну ДБР, що розблокує розслідування справ Майдану.

Про це Закревська повідомила у Facebook.

Читайте такожСправи Майдану: депутати ухвалили закон про зміни у роботі ДБР

Відео дня

«Зупиняємо голодування, але не припиняємо контролювати виконання владою плану дій по відновленню слідства у справах Майдану і не втрачаємо суспільної уваги над цими справами. Як тільки зникає увага суспільства - зникає пріоритет для влади, і починається колапс», – написала вона.

Нагадаємо, Закревська оголосила голодування 22 листопада, вимагаючи прийняти зміни до закону, спрямовані на розблокування розслідування справ Майдану.

"Від сьогоднішнього дня я не буду їсти, поки не приймуть цю поправку, не створять управління і не переведуть туди цих слідчих. Я вам це обіцяю", - заявила жінка.

Раніше УНІАН повідомляв, що ГПУ створила Департамент процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини, скоєні на Майдані у 2013-2014 роках. Також у центральному апараті Державного бюро розслідувань створено окремий підрозділ у справах Майдану.