СБУ проводить слідчі дії / фото: instagram.com/securityservice_ukraine

У Києві співробітники СБУ задокументували протиправну діяльність працівників приватної детективної охоронної компанії, яка за грошову винагороду збувала інформацію з обмеженим доступом.

Як повідомляє прес-центр СБУ, замовникам, зокрема реалізовували роздруківки телефонних з'єднань та дані із закритих баз.

Читайте такожЇхав за закордонним паспортом України: СБУ затримала члена партії Путіна (фото, відео)

Відео дня

У межах кримінального провадження в столиці проведено обшуки, зокрема на вулиці Великій Васильківській, 23 за адресами офісних приміщень охоронної компанії, детективного агентства та місцями проживання фігурантів провадження.

Триває досудове слідство за ст. ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя), ст. 361-2 (несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації), ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На даний час одному із співзасновників детективного агентства оголосили про підозру у вчиненні вищезгаданих злочинів.

Тривають слідчі дії, додали в СБУ.

Як повідомляв УНІАН, Служба безпеки припинила діяльність групи осіб, які організовували масову реєстрацію та подальше просування фейкових акаунтів у будь-яких сервісах інтернет.