В Мінінформполітики сьогодні прийшли співробітники НАБУ / фото УНІАН

Детективи Національного антикорупційного бюро у рамках справи щодо тендера на просування України та бренду UkraineNOW проводять обушки в приміщенні Міністерства інформаційної політики, яке перебуває в процесі реорганізації.

Читайте такожЗрив державного оборонного замовлення: НАБУ оголосила підозру у держзраді директору ДП "Безпека"

Про це написав у Facebook колишній державний секретар МІП, а нині державний секретар Міністерства культури, молоді та спорту Артем Біденко.

Відео дня

«Сьогодні в Міністерстві інформаційної політики України та ДП «Захист інформаційного простору», підпорядкованому Міністерству, відбуваються обшуки НАБУ», - йдеться в повідомленні.

За словами Біденка, обшуки відбуваються в рамках справи щодо тендера, проведеного у 2018 році на суму 15 мільйонів гривень на просування України та бренду UkraineNOW на телеканалі CNN.

Він відзначив, що, «за версією слідства, переможець тендеру компанія CFC Consulting не розмістила рекламу, попри наявність актів виконаних робіт від CNN». «МІП не має чого приховувати, ми максимально співпрацювали і співпрацюємо зі слідством, аби якомога швидше зафіксувати висновки», - зауважив держсекретар.

В коментарі УНІАН Біденко додав, що активна фаза обшуків уже завершилася, проте вони ще тривають.

«Триває виїмка документів, а основне, що стосується електронних засобів та носіїв, – це вже завершилося», - сказав він.

В свою чергу у прес-службі НАБУ відмовились коментувати обшуки, посилаючись на те, що слідчі дії ще тривають.