Асєєв подякував усім й розповів, що робитиме на волі / фото: facebook/Асєєв

Звільнений із полону бойовиків блогер і журналіст Станіслав Асєєв (відомий також як Васін) написав у соцмережі свій перший пост, в якому подякував усім за підтримку.

Так, на своїй сторінці у Facebook він подякував не лише колегам, а й  звичайним людям, з якими не був навіть особисто знайомий.

Читайте такожЗвільнений з полону журналіст Асєєв зняв банер на свою підтримку (фото)

Відео дня

"Інформація про те, що про мене не забули доходила до мене навіть в Ізоляції, як би мдб не намагалося переконати всіх нас у зворотному. Тому я знав, що є коло людей, на яких я завжди можу покластися, – спасибі, друзі", – зазначив Асєєв.

Журналіст зауважив, що за 2,5 роки йому прийшла величезна кількість повідомлень і нині додаються нові, тому він перепрошує, що "одразу відповісти всім не зможе".

Наразі Асєєв має намір зайнятися здоров’ям, адже має низку проблем.  У найближчому ж майбутньому, додав він, першочерговим завданням буде звільнення тих, хто все ще залишається у полоні.

Як повідомляв УНІАН, 29 грудня 2019 року на КПВВ "Майорське" у Донецькій області відбувся обмін утримуваними особами між українською стороною і представниками ОРДЛО. Україні повернули 76 людей в обмін на 124 особи зі списку ОРДЛО.

Серед звільнених із полону підтримуваного Росією угруповання "ДНР" був журналіст Станіслав Асєєв.