Жінка серйозно травмувалася у потязі / Фото facebook.com/Kravtsov.Evg

У пенсіонерки, на яку обвалилася верхня полиця разом із пасажиром у потязі, зламано хребет, через що найближчі кілька місяців вона проведе в лікарні.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Розповідаючи про інцидент, що стався у потязі "Київ-Бердянськ", жінка згадує, що вже збиралася відпочивати, коли на неї впало верхнє ліжко. Зараз вона п'ятий день прикута до ліжка.

"Я сиджу, нахилилася покласти взуття. А полиця у цей час розвернулася і вдарила мене по спині. До ранку я вже рухатися не могла", - каже вона.

До лікарні потерпілій допомогли дістатися друзі. Медики ж кажуть, що цілком одужати вона не зможе. Біль у скаліченому хребті потерпіла, найімовірніше, відчуватиме впродовж усього життя.

"Якби її сильніше зігнула ця полиця, то постраждав би спинний мозок. Людина могла б залишитися паралізованою", - каже ортопед Володимир Міщенко. 

У прес-службі "Укрзалізниці" звинувачують в травмуванні пенсіонерки пасажира з верхньої полиці, мовляв той неналежним чином закріпив своє ліжко. Також тут запевняють, що усі полиці вагона були у справному стані. За фактом інциденту проводять внутрішнє розслідування.