Пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафти" / facebook.com/MNS.GOV.UA

«Даниленко не може мати ніякого відношення до нашої компанії, оскільки ми проти нього виходили з мітингом», – сказав Мельничук у коментарі "Радіо свобода".

Також Мельничук заперечив будь-яку діяльність екс-заступника генпрокурора як таку, що може бути названа незаконною, оскільки компанія може надати всі документи, які засвідчують легальність всіх процедур щодо ввезення чи купівлі нафтопродуктів.

Читайте такожДо ГПУ передані всі матеріали щодо оборудок на згорілій нафтобазі під Києвом - Наливайченко

Відео дня

«Як він (Даниленко – ред.) міг кришувати якусь діяльність, скажімо, злочинну, якщо ми можемо надати всі документи про завезення на територію України нафтопродуктів, щодо купівлі у компаній, які завозять ці нафтопродукти сюди, і щодо всіх сплачених активів», – сказав Мельничук.

Раніше екс-заступник генерального прокурора Анатолій Даниленко  виступив на кількох телеканалах із заявами, що він заперечує причетність до нафтобази в Київській області. Даниленко заявив, що ні він сам, ні його родина ніколи не мали стосунку до цієї компанії і взагалі до нафтового бізнесу чи заправок, і він готовий будь-коли дати такі свідчення в Генпрокуратурі.

Раніше УНІАН повідомляв, що СБУ викликає на допит скандального екс-заступника Яреми у справі про екоцид.