Розслідування смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» та генерального директора холдингу Atlantic Group Сергія Старицького триває. Наразі існує декілька версій, що могло статися насправді.

Читайте такожСуд взяв під варту Кожару з можливістю внесення застави у 14 мільйонів гривеньПро це йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Як відомо, Старицького знайшли мертвим з вогнепальним пораненням у будинку екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари і його дружини Марини Козерод у селі Чайки Київської області.

У відділі комунікації поліції Київської області заявили, що правоохоронців на місце подій викликала жінка, яка повідомила що у будинку виявила тіло свого гостя.

Зазначається, що подружжя переконувало слідство, ніби Старицький вчинив самогубство. Але після затримання Кожари за підозрою вбивства, провину на себе взяла його дружина.

«Більш того, експертиза встановила: на одязі жінки є сліди від застосування зброї», – говориться у сюжеті.

Як повідомляв УНІАН, за фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу («умисне вбивство») з додатковою відміткою «Самогубство».

4 березня відбувся слідчий експеримент, однак його результати становлять таємницю досудового розслідування та не можуть бути розголошені.

Вдень 25 березня колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожару затримали за підозрою в умисному вбивстві.