Київська міська територіальна виборча комісія прийняла рішення скликати першу сесію новообраної Київської міської ради VІ скликання 3 червня 2008 року.

Відповідна постанова ТВК «Про скликання першої сесії новообраної Київської міської ради” від 31 травня розміщена на офіційному веб-порталі київської влади.

Згідно з документом, сесія розпочнеться о 14.00 за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (колонна зала). На ній КМТВК планує оголосити результати голосування і підсумки позачергових виборів Київського міського голови та результати голосування і підсумки позачергових виборів депутатів Київської міської ради.

Відео дня

Крім того, постановами Київської міської територіальної виборчої комісії від 31 травня зареєстровано 108 депутатів Київської міської ради.

Як повідомлялося, відповідно до ч. 2 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», перша сесія новообраної сільської, селищної, міської ради скликається відповідною територіальною виборчою комісією не пізніш як за два тижні після реєстрації новообраних депутатів ради в кількості, яка забезпечує повноважність складу ради відповідно до статті 45 цього Закону.