Врачи пока не делают прогнозов относительно состояния Корбана / Фото УНИАН

Лідер «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Геннадій Корбан наразі перебуває у стані середньої тяжкості, однак цей стан нестабільний. Лікарі поки не беруться прогнозувати можливі ризики для життя політика. Про це 7 листопада в коментарі журналістам повідомила завідувач стаціонару медичного центру «Клініка сімейної медицини» лікар-кардіолог Тетяна Кіхтенко.

«Сьогодні стан Корбана Геннадія Олеговича оцінюється як середньої тяжкості, але є нестабільним», – повідомила лікар Кіхтенко. За її словами, одним з робочих діагнозів наразі є ішемічна хвороба серця.

Читайте такожКорбан госпіталізований з гіпертонічним кризом - прес-секретар

Відео дня

«Ішемічна хвороба серця – це серйозне захворювання, небезпечне для здоров’я і життя. Тому проводяться діагностичні дослідження для верифікації цього діагнозу», – підкреслила лікар.

На запитання журналіста стосовно ризиків для життя Геннадія Корбана Тетяна Кіхтенко заявила, що наразі рано робити якісь прогнози. «На це питання ми дамо відповідь після проведення досліджень», – зазначила лікар.

Разом з тим, головний лікар клініки Людмила Лєснічук заявила, що електронний браслет, який Геннадій Корбан змушений носити за умовами домашнього арешту, під яким він наразі перебуває, заважає проведенню діагностичних процедур.

Читайте такожКорбана залишили під домашнім арештом до 31 грудня

«Наявність засобу електронного стеження викликає перебої в роботі приладів ультразвукової та електромагнітної діагностики», – зазначила вона.

Нагадаємо, у ніч на 7 грудня Геннадій Корбан був госпіталізований через гострий біль у грудній клітці. До медичного закладу його супроводжували правоохоронці.