Фото УНИАН

Працівники Національного антикорупційного бюро України обшукують держпідприємство "Артемсіль" у Донецькій області. Про це повідомив голова НАБУ Артем Ситник, повідомляє "Радіо Свобода".

Читайте такожМінагропром хоче провести повторний конкурс на посаду директора "Артемсолі"

"Зараз проводяться обшуки на "Артемсолі". Туди поїхали 20 спецназівців, бо там реально зона розмежування", – зазначив Ситник.

Відео дня

За словами місцевих мешканців, обшук розпочався близько 9-ї ранку, до держпідприємства під’їхали три мікроавтобуси. У цей час директор був присутній і саме проводив нараду.

"Зараз проходить вилучення документів. Нікого не впускають, нікого не випускають. Наскільки мені відомо, їх цікавлять збиткові контракти з Росією", – повідомив у коментарі депутат міськради Соледара Роман Махник.

Як повідомлялось, 10 лютого Мінагропрод звернувся до правоохоронних органів із проханням перевірити факти заниження ціни, які стосуються реалізації солі українським посередникам, а також технічної солі до Російської Федерації.

Детальніше читайте на УНІАН:http://economics.unian.ua/agro/1260873-minagroprod-prosit-nabu-ta-mvs-pereviriti-artemsil-cherez-nizki-tsini-dlya-rosiji.html