ssu.gov.ua

Як зазначається у повідомленні на сайті СБУ, у серпні минулого року мешканка Донецька, активна прихильниця "русского міра", запропонувала сепаратистам свої юридичні послуги та почала працювати у юридичному департаменті фейкового "Фонду державного майна "ДНР".

Читайте такожНа Харківщині до 3 років засудили бойовика "ДНРівського" "Востоку"

Жінка опікувалася розробкою, реєстрацією та введенням у дію нормативно-правових актів від імені цього нелегітимного органу. "Саме її авторству належить розробка порядку легалізації юридичного контролю терористів над активами суб’єктів господарювання державної форми власності та господарських товариств з корпоративними правами держави, які на цей час перебувають на тимчасово підконтрольних терористам територіях", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Одержані від протиправного користування державним рухомим та нерухомим майном України кошти, відповідно до розробленого юристкою порядку, спрямовувалися на фінансування т. зв. "ДНР".

Читайте такожУ Слов'янську здався поліцейським ветеран війни в Афганістані, який вступив до лав "ДНР"

12 вересня оперативники спецслужби затримали зловмисницю у Житомирі, куди вона приїхала для надання юридичних консультацій керівництву одного із підприємств щебеневої галузі, здійснюючи одночасно юридичний супровід його фінансово-господарської діяльності.

Прокурор Житомирської області повідомив правопорушниці про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації та сприяння її діяльності) Кримінального кодексу України. Наразі затриману доставлено до ізолятора тимчасового тримання.