Третім заарештованим

Вчора в ЗМІ був опублікований список заарештованих, де фігурувало прізвище третього затриманого Дудки. Про те, що справжнє прізвище затриманого найімовірніше Дудка, повідомив журналіст Олександр Янковський в Facebook, передає QirimInfo.

Журналісти знайшли профіль в "Однокласниках" жителя Севастополя з прізвищем Дудка і такими ж ініціалами, як і в затриманого третього "диверсанта". Його син після спроби зв'язатися з ним заблокував повідомлення. Більше того, син затриманого не вийшов вчора на роботу і цілий день не відповідав на дзвінки. Про це повідомив його роботодавець. Друзі сина Дудка також розповіли, що він вже другий день поспіль не виходить на контакт".

Читайте такожПрапор, тризуб та візитка "Правого сектору": Турчинов розкритикував "доказову базу" ФСБ щодо "українських диверсантів" у Криму

Відео дня

Арешт Володимира Дудка QirimInfo підтвердили інші родичі. За інформацією з відкритих джерел, він був капітаном корабля радіоелектронної розвідки "Юпітер" у 1997 - 2001 роках, а у 2013-му став членом регіональної громадської приймальні міністра оборони Павла Лебедєва в Севастополі.

Нагадаємо, вчора ФСБ РФ заявила про затримання членів "диверсійної групи". За інформацією ЗМІ, затримані експерти аналітичного центру "Номос" Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов, а також Володимир Дудка. Російські силовики звинуватили їх у підготовці диверсій на території півострова. Кримський "суд" заарештував їх на два місяці.