Партнер "Ангела" перекачував через Одеський порт російську нафту / vv.com.ua

Екс-старший слідчий з особливо важливих справ ГПУ (2003-2010 рр.) Галина Климович на своїй сторінці у Facebook повідомила, що помер кримінальний авторитет Одеси, 62-річний Олександр Ангерт, якого в місті знали як Саша Ангел.

"Помер Ангерт - людина, що забрала добрий десяток років мого професійного життя. Про мертвих - або добре, або нічого, тому промовчу", - написала вона, коментуючи новину.

Відео дня

За інформацією місцевого видання "Откат", Ангерт нібито помер від онкологічного захворювання.

Однак джерела "Страни" повідомляють, що повідомлення про смерть Ангерта не відповідають дійсності і є чутками.

"Так, Ангерт дійсно хворіє, - сказав  "Страні" один з його знайомих. - Але він живий і працює досить активно. Чутки про смерть свідомо поширюють його вороги. Сам Ангерт їх офіційно не спростовує спеціально. Він як Сталін - з цікавістю спостерігає за реакцією багатьох людей на це ".

Читайте такожВ Одесу екстрено скликають всіх суддів області через скандальну сутичку активістів з суддею

Олександр Ангерт 1955 р. н., в 1979 році був засуджений за умисне вбивство – з цього почалася його кримінальна кар'єра. Після 10 років в'язниці він вийшов на свободу і почав "співпраця" з кримінальними "акулами" Одеси – Валерієм Томалем і Віктором Куливаром (Карабас).

Пізніше він став діловим партнером відомого російського підприємця, нинішнього тестя Романа Абрамовича Олександра Жукова. Відомо, що останній заробляв, перекачуючи через Одеський порт російську нафту, а також торгуючи зброєю. Останні роки Ангерт жив у Лондоні.