Ветерани спорту з різних областей України отримали відзнаки від ДСНС України / oda.zt.gov.ua

Сьогодні у  Житомирі відзначили 80-річчя пожежно-прикладного спорту. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації. Як зазначається у повідомленні, привітав та вручив відзнаки  12 грудня  заступник голови – керівник апарату Житомирської облдержадміністрації  Олексій Ясюнецький.

«Від імені голови адміністрації Ігоря Гундича вітаю вас із цією визначною датою. Пожежно-прикладний спорт, як і будь-який інший спорт, – це здоров’я, загартування духу й тіла, вміння долати труднощі та цілеспрямовано йти до поставленої мети. Ваша робота вимагає мужності, відваги та витримки. Це  - спорт заради порятунку. Бажаю вам бути сильними та стійкими. Зі святом!», – сказав  Ясюнецький. 

Ветерани спорту з різних областей України отримали відзнаки від ДСНС України, Почесні грамоти від обласної адміністрації та відзнаки від обласної ради.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирі вшанують ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Нагадаємо, Збірна України, яка захищала честь держави на міжнародній арені, не раз ставала призером чемпіонатів Європи і навіть світу у цьому виді спорту. В Україні у кожній області діють літні спортивні навчально-тренувальні комплекси з пожежно-прикладного спорту, а також 12 спеціалізованих спортивних навчально-тренувальних комплексів критого типу, на яких спортсмени відточують свою спортивну майстерність.

Загалом, за час існування пожежно-прикладного спорту в Україні підготовлено 8 заслужених майстрів спорту України, 37 майстрів спорту України міжнародного класу, близько 1000 майстрів спорту України та 21 заслужений тренер України.