Кабінет Міністрів України рекомендує Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ звільнити з посад голову Севастопольської міської державної адміністрації Сергія ІВАНОВА, голову Рівненської обласної державної адміністрації Василя ЧЕРВОНІЯ і голову Київської ОДА Євгена ЖОВТЯКА “у зв’язку з погіршенням соціально-економічного стану цих регіонів”

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив прес-секретар прем’єр-міністра Валентин МОНДРИЇВСЬКИЙ за результатами сьогоднішнього засідання уряду, на якому розглядалися результати соціально-економічного розвитку в першому кварталі поточного року.

За словами В.МОНДРИЇВСЬКОГО, відповідна постанова була прийнята на засіданні Кабміну.

Відео дня

Уряд рекомендує Президенту звільнити шістьох губернаторівКабінет міністрів рекомендує Президенту України призначити головою Севастопольської міськдержадміністрації Михайла ЄЖЕЛЯ,

 

 

 

                                                   

Уряд рекомендує Президенту звільнити шістьох губернаторівголовою Рівненської обласної держадміністрації – Віктора МАТЧУКА

 

 

 

 

 

Уряд рекомендує Президенту звільнити шістьох губернаторів

і головою Кїровоградської ОДА – Володимира МОВЧАНА.

 

 

 

 

 

 

За його словами, М.ЄЖЕЛЬ раніше обіймав посаду головнокомандувача Військово-морських сил ЗСУ, донедавна В.МАТЧУК був депутатом Рівненської обласної ради, В.МОВЧАН був народним депутатом України.

Кабінет міністрів також рекомендує Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ звільнити Василя ЦУШКА з посади голови Одеської облдержадміністрації, Едуарда ЗЕЙНАЛОВА - з посади голови Кіровоградської обладміністрації і Степана БУЛЬБУ - з посади голови Полтавської облдержадміністрації у зв’язку з обранням до Верховної Ради.

Довідка УНІАН. В.ЦУШКО і С.БУЛЬБА балотувались до парламенту від СПУ, №12 та №11 у виборчому списку відповідно; Е.ЗЕЙНАЛОВ балотувався у ВР від блоку “Наша Україна”, №65 у списку.