Голова Запорізької обласної державної адміністрації Борис ПЕТРОВ створив "Антибюрократичний комітет".

Як розповів УНІАН заступник запорізького губернатора Петро ГОНЧАРУК, "Антибюрократичний комітет", який ми між собою називаємо "антимарудний", створений з метою ліквідувати бюрократичну тяганину в установах і структурах регіону - для поліпшення інвестиційної привабливості області і створення комфортніших умов діяльності підприємців і життя населення регіону".

За словами П.ГОНЧАРУКА, відтепер кожен, хто так чи інакше зіткнувся з бюрократичною тяганиною, може звернутися в Комітет, написавши лист-скаргу на ім`я голови ЗОДА. Скаржник може або надіслати її губернатору, який очолив "Антибюрократичний комітет", поштою (на адресу Запорізької облдержадміністрації), або подати особисто в облдержадміністрацію з відповідною позначкою.

Відео дня

"Засідання Комітету і розгляд скарг на бюрократів проводитиметься раз на місяць. У разі, якщо скарг буде багато, - частіше. При цьому розглядатимуться заяви про тяганину не тільки з боку чиновників, які так або інакше підпорядковані ЗОДА, а й на дії представників інших інстанцій, установ і служб. За підсумками розгляду таких заяв-скарг ЗОДА надсилатиме офіційні листи керівникам чиновників-марудників з проханням притягати їх до відповідальності", - повідомив П. ГОНЧАРУК.

Він висловив переконання, що «такі листи ЗОДА за підписом губернатора без адекватної реакції не залишаться".