Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Близько опівночі надійшло повідомлення від мешканців гуртожитку, розташованого по вулиці Тарногородського, що на п’ятому поверсі невідомий чоловік влаштував стрілянину зі зброї.

Прибувши на місце події слідчо-оперативна група міліції побачила на сходинках між четвертим та п’ятим поверхами, що двоє мешканців гуртожитку тримали п’яного чоловіка, а неподалік від них лежав пістолет. Порушник нецензурно лаявся та чинив опір працівникам міліції, які намагалися його вгамувати та доставити у райвідділ.

Відео дня

В цей же час лікарі швидкої допомоги надавали першу медичну допомогу 24-річній мешканці гуртожитку. Дівчина, до кімнати якої увірвався незнайомець, отримала вогнепальне поранення скроневої ділянки голови. Щоб дістати кулю, потерпілу негайно було доставлено до нейрохірургічного відділення міської клінічної лікарні.

На цю тему: У Кременчуці п'яний міліціонер почав стрілянину по людях

Затриманим виявився 37-річний житель смт Піщанка. Попередньо встановлено, що чоловік приїхав у Вінницю до свого товариша, з яким святкували довгоочікувану зустріч. Коли у друзів закінчилось спиртне, гість вирішив сходити у найближчий магазин ще за однією пляшкою. Повертаючись додому до товариша, він переплутав будинки та зайшов у сімейний гуртожиток. Там чоловік заблукав, та розлютившись, розпочав стрілянину.

Вилучений з місця події спецзасіб є зареєстрованим пристроєм для відстрілу гумових куль, на який порушник має необхідний дозвіл.

Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Затриманому загрожує покарання від трьох до семи років ув’язнення.