Участники факельного шествия, посвященного Дню Героев Крут, проходят по улице Львова / Фото : архив УНИАН

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської ОДА, в рамках відзначення, 28 січня офіційна делегація зі Львівщини виїхала в с. Пам’ятне Борзнянського району Чернігівської області на заходи з вшанування пам’яті Героїв Крут.

На цю тему: Азаров завтра вшанує пам’ять Героїв Крут

29 січня у Львові відбудеться покладання квітів до могили учасника бою під Крутами І. Лоського на Личаківському кладовищі Львова, поминальна молитва за полеглих у бою під Крутами та урочисте проходження ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Відео дня

О 15.00, розпочнеться вечір-реквієм з нагоди вшанування подвигу Героїв Крут у Львівському державному ліцеї із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

На завершення заходів, о 18.00, відбудеться свічкова хода ліцеїстів Львівського державного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, молодіжних організацій та представників громадськості центральною частиною міста: пішохідною алеєю проспекту Свободи - площа біля Львівського національного академічного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької – площа біля пам’ятника Т.Шевченкові – Марійська площа.