Пожежу в Військовій академії ліквідували / Валентин Влахович / vk.com

У Одесі ліквідовано пожежу у Військовій академії.

Як повідомили УНІАН у відділі у зв'язках зі ЗМІ та громадськістю головного управління ДСНС в Одеській області, сьогодні о 7.06 на пункт зв'язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на третьому поверсі Військової академії Одеси Міноборони України. Старовинна триповерхова будівля розташована за адресою Фонтанська дорога, 10 (район 4-ої станції Великого Фонтану).

Читайте такожУ Львові згоріла база Беркута: виявлено два тіла силовиків

Відео дня

«Через декілька хвилин, за підвищеним рангом виклику № 2, на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи. З вікон третього поверху головного навчального корпусу виривалося відкрите полум'я. З приміщень навчального корпусу самостійно вийшли 10 курсантів, які несли чергову службу. Як з'ясувалося, осередок вогню перебував у кабінеті на 3-му поверсі. По дерев'яних перекриттях вогонь швидко перекинувся на дах», - повідомили у відділі.

Пожежу успішно ліквідовано. Зараз розбирають конструкції даху. Площа пожежі - 250 кв.м. На місці події працювали 13 одиниць пожежної і спеціальної техніки і 55 чоловік особового складу Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Причина загоряння встановлюється.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Одесі загорілася Військова академія.