Пожарные гасили пожар около 8 часов / zhitomir.info

Пожежу, що виникла сьогодні о 7 ранку у Житомирському об`єднаному міському військовому комісаріаті, гасили протягом восьми годин.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Читайте такожНа сьогоднішній ранок у Житомирі терористи готували чотири теракти

Відео дня

Згідно з повідомленням, пожежа виникла у тирі, який розташований у підвальному приміщенні комісаріату.

За попередніми даними, на площі 21 кв м тліло оздоблення тиру.

До ліквідації пожежі було залучено 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста, а також працювало 4 одиниці пожежної та 3 одиниці спеціальної техніки.

Об 11:00 пожежа була локалізована, а вже о 14:55 – ліквідована повністю.

Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі. Наразі проводиться розслідування щодо встановлення остаточної причини пожежі.

Читайте такожУ Рівному поблизу військкомату пролунав вибух

Рятувальники пояснили, що пожежу гасили довго через дим у підвалі. "Ситуацію ускладнювало щільне задимленням приміщення, що не дозволяло дістатися осередку займання. Для видалення диму було задіяно димовсмоктувачі. Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби проводили гасіння пожежі зсередини приміщення. А в бетонному перекритті 1-го поверху вони зробили отвори, через які подавалася піносуміш в осередок пожежі", - йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні виникла пожежа у приміщенні Житомирського об`єднаного міського військового комісаріату, розташованому у мікрорайоні ”Крошня”.

Пожар в военкомате в Житомире / zhitomir.info