В Луганске критическая ситуация / RomasVitaly/facebook

Як повідомили УНІАН у прес-службі міської ради, обласний центр повністю знеструмлений, відсутнє світло, вода, не працює мобільний і стаціонарний зв'язок.

Велика частина абонентів відключена від енергопостачання вже протягом практично трьох тижнів. З неділі, 3 серпня, без електроенергії залишилося все місто.

За повідомленнями жителів, територію обласного центру продовжують обстрілювати.

Відео дня

Згідно з повідомленням, фактично Луганськ перебуває в цілковитій блокаді: місто продовжують руйнувати, при цьому припинено постачання продуктів, медикаментів, палива. Близько 250 тисяч осіб, які не покинули його межі, вимушені жити в умовах безперервних збройних сутичок, без світла і води. Також тривалий час не здійснюються соціальні виплати, не виплачуються зарплати і пенсії.

Читайте такожСили АТО рекомендують мирним жителям покинути Донецьк і Луганськ

Незважаючи на відсутність електроенергії, в місті продовжують випікати хліб. Більшість магазинів закриті, у продажу є лише найнеобхідніші продукти харчування.

У Луганську існує серйозна проблема вивезення сміття, проте, незважаючи на обстріл, працівники комунальних служб продовжують прибирати сміття з вулиць міста.

Читайте такожУ більшості населених пунктів Донецької області відновлено водопостачання